Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKOGSBÄCKEN

Du dansar dej fram
gnom trollskogens  lavklädda granar
och låter din sirliga slöja
falla mot häll
Du söker en brud som vill följa
kanske hittar de henne i kväll
I skogstjärnenes mörka vatten
hon trår
bäddad i mossa och lav
Näckrosor  vita
hon bär om sitt mörka hår
Visst grumlar du hennes öga 
en stund
just
när du henne närma dej får

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-07-12 15:04



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Där vi två mötes!
2024-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP