Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde

Vill fläta in glädje i var själen

Värme i vart hjärta som jag möter 

Vill strö fredens vita duvor

Likt konfetti över värden nu

Vill att vänlighet och omtanke

Ska vara det alla människor ser

För om vi strävar efter dessa saker

Om vi om varandra oss bryr

Så kan godheten tillsist få vinna

Och fred får råda på vår jord 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-17 09:16



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackra tankar,
2024-07-17

  Marita Ohlquist VIP
Om alla tänkte och kände så, så skulle vi få en bättre värld än den vi har nu.
2024-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP