Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÅR BEREDSKAP ÄR INTE LIKA GOD SOM UNDER 2:A VÄRLDSKRIGET

Demokratin som föredöme kan inte hejda
den Kafkaartade imperialism som genom-
syrar svenskt rättsväsende med en Israel-
vänlig lobby inom svenska myndigheter
som utnyttjar det svenska samvetets skuld-
fråga när moder Svea särade på låren åt
nazisterna under andra världskriget när de
skulle hämta järnmalm till sin vapenindustri.

Moder Svea är en gammal uttjänt hora idag
som även förlorat sin själ så vår beredskap
är inte längre lika god som under 2:a världs-
kriget och oavsett motjuck eller inte kliver
ändå ryssen på utan samtycke när de vill.


-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-07-15 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP