Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vart är det på väg…


Hank Worden känns jag alltid igen

 



Lever i en verklighet


inte känner igen


minnet sviktar


ord glöms bort


namn likaså.


 


Namn på B skådis från


1950 talet


som dör långt innan


filmen är slut


kommer på en sekund.


 


Komma ihåg en namn


från dagen innan


är som filmen Borta med vinden


jag får ge upp.


 


Ingen verklighet jag vill ha


vill minnas allt


från igår och tio år bakåt


livets höst


får inte bli så här


ett kärt ansikte


får inte bli ett i mängden.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-07-20 01:47



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Sorgligt när de blir så
2024-07-20
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP