Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att stå ut att älska



Att älska hela tiden
är det inte frågan om

snarare tvärtom.

Man gifter sig
med sin trognaste fiende

för att uppnå oavgjort

Älskar gör man stötvis
med andra olyckliga

för att fortsätta skriva kryss

Jag minns varenda stöt, varje kyss
med dig, dig och dig

för att återvända till mig själv.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-20 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP