Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varifrån gror ondskan ?



Från den förljugna godheten.

"Jag mördade ja".

"Jag vet inte varför".

"Jag växte upp i ett harmoniskt hem"

"Det var lite jobbigt att gå hem från skolan".




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-07-20 18:58



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Bristen på principer, som bara familjen lär dig att ha "de 7 åren hem i från".
Jag har hört barn från engelska skolan prata om att de inte har föräldrar som bara har högt uppsatta jobb inom hälsoområdet och så att de inte är accepterade i samhället eller hemma med de fina i kanten av en födelsedag för att tillhör tjuv klasen (dvs fatiga är tjuvar och rika är hederliga)"Digniteter."
Så från ojämlikhet växer ondskan I Sverige kommer barn att klaga till sina föräldrar att de gjort dem till en orättvis värld.
Mord i Rumänien p temat är tre gånger så många som i Sverige, men världen har vant sig vid det eller så är de rädda för att erkänna att de är dömda till kategorin kackerlackor....
2024-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP