Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är förbjudet för föräldrar att tillämpa disciplin på barn, då kommer staten att rädda dem och ingjuta hat.


Det är förbjudet att föräldrar tillämpar disciplin på barn.

Jag kollade nyheterna på Stirileprotv.ro och hittade följande information:

En rumän anklagades för mordbrand under protesterna i den brittiska staden Leeds, som ligger i norra England.
Fem personer greps.
Upploppet startade på torsdagskvällen i ett "dåligt område" i staden Leeds, i norra England, efter att myndigheterna påstås ha tagit barnen från en rumänsk familjs hus.

Han är fortfarande häktad och han erkäner sig icke skyldig.

https://www.youtube.com/watch?v=tXV9VxcfdZY&t=75s

De exakta detaljerna kring händelsen ges inte i artikeln, men det står klart att situationen är allvarlig.
Samtidigt har Leeds kommunfullmäktige lovat en "brådskande granskning" av händelsen som påstås ha utlöst torsdagens våld. I ett gemensamt uttalande som gjorts på uppdrag av honom själv och samhället av romer och rumäner, med vars representanter kommunfullmäktige hade ett möte, står det att "det har gått med på att genomföra en brådskande granskning av ärendet och att samarbeta med organisationerna led. av rumäner och romer, med kyrkorna och Rumäniens honorärkonsulat och med andra representanter för familjen, i familjens och det bredare romska samhällets intresse".




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-07-23 10:05



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
De fyra rumänska barnen från Leeds kommer att återlämnas till sina familjer. De kommer att tas om hand av en farbror tills utredningen är klar
2024-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP