Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver ofta dikter när känslorna hamnar i obalans efter en tid av mycket intryck eller inför en tid av utveckling. sSå här kommer nu en dikt om återhämtning hoppas den gör er gott.


Att vila är en plikt


Att sova är en gåva
Att vila är en plikt
Utan återhämtning skymmer tröttheten din sikt

Besluten blir taffliga och obra
Ett sånt liv vill jag inte ha

Våga släppa det som skaver och unna dig lugn
De säger att sömn håller din hjärna ung

Oron och ångest må vara en vänner i din kropp som vill dig väl
Lyssna med måtta och styr med din själ

När hjärtat mår bra känns problemen små och allt överkomligt
För vilka är vi egentligen du och jag

Själar på jakt efter harmoni
Efter nya perspektiv
Nya vyer som vi kan finna med vår egen empati




Bunden vers (Rim) av Känslan
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-07-24 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känslan
Känslan