Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåtelse klokuggla?

ingen glömmer förlåter dig
det som värre hänsyn
respekt för människoliv
en smutsfläck under skon
mitt inre rum stod länge öppet
för nattens vindar
golvet rämnade
delade det mitt itu
och nattens fåglar var mörkrets
flydde mot en ljusstrimma
invid golvet
där gick det att mörkerandas
tills gryningen reste sig
ur bädden

att veta dunsar och skrik
hos grannen berättar om
misshandel och inget kan vi göra
kunskaper de tillgångar vi fått
på gott och ont
dem bär vi med oss
rabblar som ett mantra












Fri vers av the wildcat VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-07-26 13:34



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
nog är det märkligt alla är så präktiga
ändå har de doppat händerna i blod
2024-07-26
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP