Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett foto av min döende syster.

tittade i min mobil.
såg bilden av min döende syster,
jag tog bilden av henne 3 dar -
före innan hon dog.
hon var helt förvirrad ,
jag var själv sjuk,
jag min bror skulle dit på.
onsdagen då låg hon redan.
i koma på sjukhuset.
jag var därpå måndagen.
tog kort av henne.
tänkte jag ville ha det sista minnet.
jag ser nu när jag tittar i dag.
hon orkade inte hålla ögonen öppna.
hon dog 8 september 20222. .
det sista jag gjorde höll hennes.
hand hela tiden känner du vad.
kall jag är då var hon redan.
på väg in i döden . vila i frid kram
26 7 2024 16 48 klockan av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-07-26 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP