Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelen

Himmelen visar alltid vad den känner,
och är alltid öppen för andra.




Övriga genrer av Sally
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-08-24 17:50



Bookmark and Share


    SweetestAngel
Hitta du på det? Bra! :)
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sally
Sally