Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den unga kvinnan

Det var natt.
Stjärnorna gnistrade.
Full månen lyste upp mörkret och
gjorde skuggor i natten.
En svag bris ven runt knutarna.
Några smålöv dansade piruetter över sandvägarna,
men la sig snart till ro i ett mer stillsamt hörn.
En hyena skrattade och en annan svarade.
Annars var det helt tyst…
Förutom den unga kvinnans fotsteg som snabbt skyndade genom mörkret.




Övriga genrer av Sally
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-08-24 17:52



Bookmark and Share


    SweetestAngel
Jag gillar den, ensam, spesiel. (Hur stavas det?) Lite mystisk...
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sally
Sally