Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

När löven virvlar runt längs marken.
När träden viskar i vindens takt.
Ja, då är det bara jorden som andas,
precis som du och jag gör.

När stormen viner runt vår knut.
När vinden liknar ett varga- tjut.
Ja, då är det bara jorden som försöker att andas,
precis som du och jag gör.

När orkanen river ner våra hus.
När vinden liknar ett fasansfullt djur.
Ja då är det bara jorden som kvävs,
sakta som du och jag gör.

Ja då är det bara jorden som kvävs,
sakta som du och jag gör.




Fri vers av Sally
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-24 17:52



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Jättefint:) Verkligen!
2006-09-03

    Camillaa
wow
så enkelt och bra :D
/ C *
2006-09-03

    SweetestAngel
Jätte bra... !! :) //Angelina
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sally
Sally