Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När hon gick visste vi inte att hon lämnade oss.


Se dig inte om.

Ser dig när du skrattar, det är glasklart
att du saknar henne mer.




Fri vers av Elsa
Läst 752 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-01 10:41



Bookmark and Share


  tonsoku
vill inte säga något om orden du skriver, eller sätta någon form av betyg på den här dikten... men efter att ha läst igenom den några gånger nu måste jag bara säga att den är helt fruktansvärt stark. väldigt stark... den liksom suger ut vissa känslor från min kropp och trycker in andra, vilka vet jag inte säkert. men vad jag vet är att detta är en text som betyder något...
2007-03-24

  Robert W
jag har snurrat runt på din sida ett tag och läst dina texter. jag gillar dem väldigt mycket. vet inte varför jag väljer att kommentera just den här.
kanske är det för att den är så simpel och så självklar, samtidigt som den darrar av samma ödesmättade prosa jag tycker att de flesta av dina andra texter också innehar.

shine on
/R
2006-11-13

  Elin Lindkvinna
jättefin
2006-09-27

  karamellen
Få,men starka ord som vrider om i hjärtat....
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Elsa
Elsa