Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My fall

I tyed to take my life
A distroyed life is falling down
from the higest of mountains..
Tears of blood flows from my eyes
No curtain hide my fall
But now, everything locked up
Curtain fallen
Everything end
Its a end of a bleeding soul






Fri vers av heavymetalunge
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-09-01 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge