Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min svaghet

Jag tvingar mig själv

att sluta gråta

för att inte tycka

synd om mig själv

när jag förlorar kontrollen

och jag vill inte

känna mig så hjälplös

inför dig

de få stunder du finns här

för det är just då

jag är som mest sårbar

...jag ordnar det med ett rakblad.







Fri vers av Amfetamina
Läst 409 gånger
Publicerad 2004-11-11 21:15



Bookmark and Share


  Ilutzio
Wow, wow, woooww! Put down the razorblade and step away from the weapon! You are surrounded. Nej men det är inte bra att använda rakblad, till annat än att raka sig altså.
2005-05-28

  Maria Brundin
Mycket starkt. Känns in i själen!
Fortsätt att skriva!
Kram,
/Maria
2004-11-24

  Rasmus Tegebjer
Okay 1. gör det inte 2. tack för att du låter oss här på poeter läsa en sådan fin dikt.. tycker att den har ett bra sammanhang.. lite halvt mysigt mysko... :D.. forsätt skriv.. ;)
2004-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina