Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga

Att våga är att förlora fotfästet för en stund
Att INTE våga är att förlora sig själv




Fri vers av heavymetalunge
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-04 17:46



Bookmark and Share


  Neal VIP
Skitbra skrivet !
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge