Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelt halvslag


Vi löste knutar i regnet,
lastade ur gamla ärrade begrepp
och formlösa matriklar ur rågade ränslar
på yttersta klippan av det Blå berget

glidande hela linan ut på handsklösa
okamoflerade händer, för att hämta färger
att blanda till nya kulörer av,
till fyllnad av livets konturer.

















Fri vers av _Mian_
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-09-04 19:52



Bookmark and Share


  Maya
Med en mystisk dold romantisk känsla förbinder du orden på ett mycket vackert sätt! Maja
2006-09-08

  Annmargreta
Så bra skrivet och mycket
dubbelbottnat tror jag.
2006-09-04
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_