Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillfixad arkivare.


Mårdhårskänsla


Följ varsamt i mina stegs riktning
låt dina tankar smeka över var hårstrå

men kliv inte i mina fotspår
så bilden av oss två faller i skugga,
utan låt närheten
pensla en akvarell i sjöskumsblått
med mjuka mårdhårsdrag

då och då ska jag stanna till,
sträcka mig upp mot
din muns mjuka konturer
viska vandringsord i ditt öra

men aldrig mäta vägens längd.








Fri vers av _Mian_
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-09-05 22:11



Bookmark and Share


  Eddy Norest
Jag ser en målning av Renoir när jag läser din dikt. Perfekt i sjöskumsblått.
2006-09-05
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_