Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlar, hav, poesi & regnbågsänglar


Vid solnedgången färgades himlen i guld och purpurtoner
och gräset skimrade i jadegrönt

strax därpå föll mjuka regndroppar
över den spruckna jordmånen

det måste vara i sådana stunder som
änglarna skriver regnbågspoesi
och låter orden falla över oss
utan att vi riktigt vet

annat än som en aning
genom en förbipasserade främmlings
spridda leeende över läpparnas amorsbågar.








Fri vers av _Mian_
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-09-08 20:00



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Väldigt vacker! speciellt sista raderna.Du beskriver allt i mycket känslosamma ord> himlen i guld och purpurtoner>över den spruckna jordmånen>änglarna skriver regnbågspoesi
Mmmm.. så fint!!
2006-10-25

    Bodil Sandberg
Din dikt förmedlar underbara vibbar...stunden måste ha varit fullkomlig!
2006-10-25

  Eddy Norest
Ett leende som vittnar om en oväntad värme i den förbipasserande främlings magområde vilken uppstår genom regbågspoesins strålar.
2006-09-12

  Annmargreta
Jättefint Mia,kommer ihåg solnedgångarna ute vid Möja 1962 när jag jobbade på ett pensionat...............
2006-09-08
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_