Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Tystnaden skär i mina öron
Det tomma bländar mina ögon
Ständigt jagad av det ej existerande
Inuti, runtomkring
Ständigt närvarande
Min närmsta vän, min värsta fiende




Fri vers av Suddad
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-07 02:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
människan sägs vara sin egen
bästa vän men även sin värsta fiende
2008-04-16

  Arte
jag förstår dig , läs min "ensamheten" den är också lik den där känslan du utsöndrar....
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad