Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den porlande bäcken



Lilla bäck
utan uppehåll
porlar ditt vatten

Varifrån?
Var är din källa?

Varthän?
Vart är du på väg?




Fri vers av Masse
Läst 585 gånger
Publicerad 2004-11-14 11:16



Bookmark and Share


  Deni
här dikten fick mig att le, den var otroligt söt och oskuldsfull, men samtidigt väldigt positiv och mysig!
2004-11-15

  Myself
du skriver om den lilla bäcken,gillas väldigt mycket.
2004-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse