Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag borde plugga.. men!...


Skolmomentet 22

En moloken skolbok ligger och gör mig oklok
på mitt bord av bok och något fasttorkat ihopkok
jag skriver en trist ingress och tyngs av stress
jag är less och borde läsa mest, men tills dess
har jag tusen andra saker att göra av vikt och det är min plikt
att göra det bästa för långsikt- att skriva en vrång dikt.




Fri vers av Lucidor
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-10 13:26



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Ja papper kan vara tungt
och bläcker stelt och knastrande tort

Tycker mycket om den här
2007-09-15

  Jackass
Den var bra =D
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lucidor
Lucidor