Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den andra erotiken




jag vill ha en kropp
av upprymdhet att
gräva ner händerna i

jag vill ha en snopp
av rakresthet att
sätta tänderna i

hålet på ditt bara knä
ett djup för fingertoppar
att bada i

alla ska vi dö en vidrig död
skrattade den subtile
profeten utan öde
och vek ihop sig






Fri vers av Turid
Läst 351 gånger
Publicerad 2003-12-09 14:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
just delen om sex, tror jag är en slags metafor. Den står för vilsenhet, och livet i en smutsig värld, med trasiga människor dödsdömad profeter. Leve kärleken!
2005-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid