Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig



Förlåt
om jag sårat dig

det var aldrig min mening


förlåt

jag talade aldrig osanning
men jag sa heller inte allt


och du frågade inte
så jag teg tacksamt

men det var inte min mening
att det skulle bli så här

 


allt jag kan säga är förlåt





Övriga genrer av Anna Andersson
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-11-04 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson