Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att du älskar mig för alltid


Du underbar

för det såg jag på dig första gången du frågade
om du fick kyssa mina läppar och jag sa gör det
och det kändes som första gången för mig
som en dröm fast sann och för underbart
och jag sa inte så mycket men du förstod
att det jag lovar det håller jag också
och jag vet att du älskar mig för alltid
för ingen kan fylla mig med kärlek så som du
och när du berättar att du brukar titta på mig
när jag sover och allt du sett varit vackert
då vill jag verkligen gråta för du är så underbar
men kanske är du bara så brutalt ärlig och jag
kan känna dina kärlekshänder röra vid mitt hjärta
och sätta hela mig i den vildaste brand
för älskling du vet hjärta rimmar inte på smärta
och jag älskar dig mer än någon annan kan
det du gör är sånt jag bara kunnat drömma om
du tar mig till drömland genom att hålla min hand




Fri vers av Amfetamina
Läst 497 gånger
Publicerad 2004-11-16 21:02



Bookmark and Share


  Ilana
jag njöt av att läsa denna dikt eftersom jag känner att den uttrycker en enkel och genuin känsla och visst är det skönt att känna så men du! så känns det varje gång vi är/blir kära. (annars så tror jag inte att vi älskar en och samma person livet ut men det är en annan diskussion :))
2004-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina