Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens fiskafänge



Poeten kastar
ut sitt nät
i sin smärtas
och glädjes hav

Mödosamt
drar han upp
sin dyrbara fångst
av poetiska ord

Glittrande
sprattlande
alldeles som fiskar
i ett nät
blänkande
i solskenet




Fri vers av Masse
Läst 369 gånger
Publicerad 2004-11-17 12:12



Bookmark and Share


    Yfemia
Fin gestaltning av tillvaratagandet av poesin. Poängterar vikten av att fånga tankar och känslor i ord såväl som nyfikenheten över hur de landar på pappret (likt vilken fisk som fångas upp).
2004-11-18

  Markattan
...skrivet! Ett vackert arrangemang blev här din fångst!
2004-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Masse
Masse