Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomheten




en man planterade en banan i sin trädgård
han såg på den varje dag genom sitt fönster
vattnade den troget, även i regn
väntade på dess förvandling till träd

inget hände





Fri vers av Turid
Läst 283 gånger
Publicerad 2003-12-10 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid