Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgia

Jag saknar minnet av en vän
hur tidens tand
tär på band
som för länge sedan
brustit

Jag saknar minnet av ett skratt
som ekar glatt, i mina sinnens
salar

Jag saknar de leende ögonens
sprakande eldar
som skapade dag
av nattens ensamma stränder

Jag saknar minnet av en vän
men tidens tand
fyller vuxna sinnen
med salig glömska.




Fri vers av Patrik Valler
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-09-17 06:30



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Du lever orden men låt inte orden leva åt dig

//Mjao
2007-06-26

  hallonbåt
snyggt och välformulerat!

väligt vacker dikt:)
2006-09-18

    Erika H
Fint skrivet om saknad.
erika
2006-09-17

  Madjori
Mycket vacker längtansdikt...
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Valler
Patrik Valler