Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avundsjuka ;/

Du har ett leende som får alla killar att buga
Jag har också ett leende men det får väl duga
Du har tusentals av vänner
men vet du vad jag känner
Jag känner hat och avundsjuka
Jag känner mig svag när jag är med dig
Du får mig att känna mig så värdelös
Nu är jag trött på detta
Det är dags att göra det rätta...
Om jag berättar vad jag tänker.
Blir du så arg på mig. Det är dags.nu är stunden inne....

- Jag vill inte vara din kompis !









Fri vers av sweet007
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-09-18 19:07



Bookmark and Share


  Fiiipe
Åhhh :'''O Va himla fin!
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

sweet007
sweet007