Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den sista själen




jag är den sista poeten, den
sista tidens största tänkare
jag är den som kommer frälsa alla
och leda dem i fördärvet

jag står vid tidens slut och håller
i nyckeln, jag har makten att
låsa upp och låsa in
jag är den sista själen

vid världens fäste ligger
min själ begraven, vid världsalltets
död ska den vakna och skina
aldrig ska döden vidröra mig






Fri vers av Turid
Läst 350 gånger
Publicerad 2003-12-12 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid