Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland förstår man inte sina misstag förräns efter ett lång tag.


Men nu förstår jag.



Precis som regnets vackra droppar svagt faller ned mitt i sommarvärmen,

Precis som solen starka strålar lyser upp den vackra glittrande snön mitt i vintern.

Så sade du till mig \"Vi har ingenting gemensamt, men ändå passar vi så fint ihop.\"

Jag vände då ryggen och gick..

Men nu förstår jag..




Fri vers av Sonja
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-09-24 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja