Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget som hon


Vart jag går
har jag gått med långa kliv.
Och det jag sett
med öppna ögon.
Som sanning och lögn
har där varit.
Så drottninglik
hon är värd en kung.
Och av det jag sett
är inget som hon




Fri vers av Smålandspåg
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-09-25 22:16



Bookmark and Share


    Lillis
*gillar gillar gillar*
2006-09-27

  vildvin
en mycket vacker dikt
2006-09-25

  Jessica Ewa
Å det här tyckte jag om! Det tilltalar min pinsamt romantiska ådra.
*stående ovationer*
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg