Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en tidlös morgon

Se hur solen skåda oss med ljus
Den stiger sakta uppför tapeten
Och alla skuggor flyr
När nu en morgon gryr
Glöm nu bort din morgondag
Dröm den till grus
Vakna aldrig mera svag
Vakna och välkomna härligheten

Känn hur solens strålar värmer oss
I kapp med täcket, lakanet och kudden
Vi ligger hud mot hud
Lyssnar till morgonljud
Dröm inga mer svarta drömmar
Våga släpp dem loss
Inga känslor längre ömmar
När solen blottar havet runt udden

Hör hur vågor slår mot strand
De rullar på som om ingenting hänt
Men det som hände ikväll
Var vackert, var speciellt
För jag delade kvällen med dig
Vi två i okänt land
Ett öppet hav sporde frågan, säg:
Visst är det kärlek sant och bekänt…




Fri vers av CF
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-09-29 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CF