Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag

När jag blir arg på mamma
så går jag bort i från mamma
fast vi blir ju sams tillslut
fast jag älskar ju mamma endå fast vi bråkar i bland




Fri vers av Argbiggan
Läst 481 gånger
Publicerad 2006-10-04 18:08



Bookmark and Share


    HiFi
Vilken tur att man kan gå bort från de man blir arg på.
Då slipper man ju få straff för att man sparkat på dem eller slagit de i huvet med en didgeridoo...
2006-10-04

  Fialotten
Och din mamma älskar dig!

Precis så känns det när man blir arg
på någon som man tycker om.
2006-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Argbiggan
Argbiggan