Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fulhet

oj, vad ful du är
jag trodde faktiskt inte man kunde bli sådär ful
men du måste känna dig speciell va
jag menar, ett sånt där ansikte glömmer man inte direkt
du är så ful att jag nästan svimmar faktiskt
hur är det annars då?




Fri vers av Amfetamina
Läst 315 gånger
Publicerad 2004-11-25 22:20



Bookmark and Share


  Rachel Roth
känns ibland befriande i en värld av glassig yta, där alla ser ut som varandra...
2004-11-25

  Sara Boström
att avverka något så laddat som fulhet, så där i förbifarten. Kul dikt som fick mig att skratta. God natt!
2004-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina