Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyra galadansöser

fyra galadansöser i
glittrande kläder
kom från olika städer
för att binda ihop

himlen med havet
och tårna med snusk
men kom på att det var fusk
och åkte hem igen




Fri vers av Turid
Läst 320 gånger
Publicerad 2003-12-19 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid