Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalla mig en dåre

kalla mig en dåre för jag vill sjunga
boom dipidi boom di boom boom

ladidi ladada ladididada




Fri vers av Turid
Läst 302 gånger
Publicerad 2003-12-19 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid