Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en abstrakt kanin

en abstrakt kanin
på kodein
dansar i en opiedröm

hurra ropar den baktunge bögen
och tuggar på en ådra

ett bakfyllerus av sällan skådat slag




Fri vers av Turid
Läst 326 gånger
Publicerad 2003-12-19 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid