Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner mej vilsen


varför?


med vilsna personer runt mej,
om inte hon slutar kommer ja dö.
ja kommer gå under med henne,
ja känner henne inte men känslan av utanförskap å längtan tar vid å rör vid mitt hjärta även efter tusen år av läkande,
efter att ha försökt glömma hur de känns i hundra år kommer du här och får mej att minnas.
jag rymde.
jag lyckades klara mej undan och här kommer du å får mej att minnas, att gråta.
efter hundratre år utan gråt kommer du, och får mej att minnas

NEJ


varför måste du finnas?




Fri vers av AllDifferentAllEqal
Läst 341 gånger
Publicerad 2004-11-26 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AllDifferentAllEqal
AllDifferentAllEqal