Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du skrämmer mej lämna mej ifred


.:skrämmer mej:.


allt som har med dej att göra skrämmer mej
ögonen som mest liknar stup utan slut
dom iskalla händerna som dras genom mitt hår, får mej att darra
darrandet övergår till skakningar
lämna mej, ber jag stilla med en lätt darrning på rösten
men istället höjs den hand som skrämmer mej och jag blundar väntar på att allt ska va över




Fri vers av AllDifferentAllEqal
Läst 542 gånger
Publicerad 2004-12-30 14:47



Bookmark and Share


  karenina VIP
som ger obehagskänslor att läsa. hoppas bara att detta ej är verklighet...
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

AllDifferentAllEqal
AllDifferentAllEqal