Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjölkvitt


Jag sträckte i tanken ut ett osynligt finger
som fjäderlätt rundade dina mjuka amorsbågar

därefter förvandlade jag mig till en skugga
försvinnande i mjölkvit dimma
för att dämpa ljudet
när sanningens pelare rasade.




Fri vers av _Mian_
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-10-06 22:16



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Denna kändes..
berör
men jag tycker du kan stryka
ordet "av" i slutet
2006-10-07

  Lars Granlöf
Whow. Känsn genomtänkt. och bara så bra
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_