Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångfaldsvänner


i duggregn, hjärteskratt och milt omlindade vänskapsband
över skärgårdsöar drev svarta tankar bort
som mjuka rullande klot mot en okänd horisont

havet lika stilla denna enda dag,
som dörrarna ni tyst gläntar
till era varma rum.




Fri vers av _Mian_
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-10-07 00:07



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
En eftertänkardikt
vänskapsdikt
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_