Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstlövsuchi

 

Under höstskrudade lönnar  

i ihoprullade blads kokonger

sveper jag in sepiafärgade minnesfrekvenser

 

en puppa lindad av framtidshopp,

som om vårljuset skulle kunna bli till en fiende

 

ett skyddande fort mot minnesbleknad.

 




Fri vers av _Mian_
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-10-10 17:08



Bookmark and Share


    Monica Gustafsson
Jättefint! En bra titel.
2006-10-16

  enkel
Mycket fint...
2006-10-16

  noname_realmind
..."ett skyddande fort mot minnesbleknad"... mmh...

Fin ömsint dikt
Vackert!
2006-10-10

    Camillaa
Jag gillar den
lite speciell, men det är pricken över i:et
/ C *
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_