Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Commedia dell\'arte

 

Någonstans mellan Notre Dame

och Jupiter gick någonting itu

 

några strimmor delad dimma

och ljuset som lämnade en springa

mellan draperier av tung duchess

 

scener plagierade från medeltida spel

till klanger av krossat antikt porslin

 

en röd ros fäst vid uringning och brett kavajuppslag

långt från rena vattendrag

torkar även de vackraste av kronblad.




Fri vers av _Mian_
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-10-10 19:49



Bookmark and Share


  andrasidan
Vilka härliga bilder och du får språket att skimra! Men det ska väl vara "kavajuppslag"?
2006-10-16

  noname_realmind
Allt som behöver sägas är:

LJUVLIGT!
2006-10-10
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_