Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sjuka flickan med sammetklänning i rött å vackraste rösten


sjuka flickan, älskade pojken



et liv i trygghet
ett liv i sorg
ett liv e ett liv e ett liv

inget att säga
inget att skrika
bara att skriva utav sorgen från
mitt hjärta

ibland saknar ja RÖSTEN som kom från mitt hjärta
nu e den tystad för evigt
tysnad
tysnad i evighet

en lång tid
en ensam evighet
i ensamhet
utan dej
eller någon för den delen

kom tillbaka
ja vet att ja trodde ja hata dej men ja behöver dej
kom tillbaka
kom tillbaka till mej

i en röd sammetsklänning med kväljningar
ner över toan
missar

min fina röda nya sammetsklänning med den broderade draken
tårar
tårar
gråt

ett underbarn
saknat i drömmen

älskad i drömmen

hatad i drömmen








kom tillbaka!




Fri vers av AllDifferentAllEqal
Läst 419 gånger
Publicerad 2004-11-30 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AllDifferentAllEqal
AllDifferentAllEqal