Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja vet inte vet inget vet kanske något


Oönskat liv.


men kan inte
uttrycka de
till dej
du kan inte förstå
de ja vill ha sagt
om du lyssnar noga kanske de går
tabletter ligger å vilar
på handfatet
kan tas när som helst
men vill inte
imman lägger sej
en vattendroppe har lyckas droppa ner från spegeln
en till
bildar en pöl precis vid mitt utgångspiller
eller pillerna som ja kan ta för att få slut på allt
hylsan kring de farliga ämnet mjuknar, blir kladdigt
tar upp den mjuka geggan å försöker få mej själv att svälja
kan inte
spyrefleker sätter igång
kan inte hålla tillbaka
kan bara spy
innan ja lyckas svälja mitt livs chans
ligger nu bland spyan på badrumsgolvet
där försvann den chansen.




Fri vers av AllDifferentAllEqal
Läst 494 gånger
Publicerad 2004-11-30 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AllDifferentAllEqal
AllDifferentAllEqal