Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känna eller inte känna....


The Key

Maybe somewhere, someone holds a key,
a key too my stonecold heart.

This wall, taken me years too build, its been built on experiences.

When the key draws near , will the wall of stone crumble and fall?
will life slowly return too the dead tissue that is the remains of my so called heart?
Will I allow myself too feel and show what I feel?

How can I? when everytime I have it has only left a deep scar on my fragile heart and soul?

do i have a choice? No on/off button upon me,
it would have been so much easier if there were...




Fri vers av Patrik Lind
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-10-16 11:18



Bookmark and Share


    Erika H
snygg dikt
gripande och sorglig
en dag kommer personen med exakt rätt nyckel och då.....då vet du!
erika
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Lind