Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

K01, Neddragbar klaff av ribbor

Jealoux, jalusi
Är det slumpen, eller illvillighetens nyck
Som ger mig bilden av de stöldgaller
Som dras ner framför mitt hjärta




Fri vers av knegolf
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-10-16 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knegolf