Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ospårat

Så många fält vi vandrade över

Broder broder
och ändå inte

snöflingorna föll så sakta att inte ens våren hann smälta dem
innan nästa vinters bistra fakta kom fallande
som confetti över markbundna fotspår

nu är här ett annat klimat,
de doftande strandnejlikorna
vi ofta talade om, men aldrig såg
växer nu strax intill de havsslipade stenarna
vi smekte med öppen hand
så varsamt som om de vore av glas

och kronhjorten som skyggt löpte längs skogsbrynets kant
har återvänt med ett nybildat tecken på sin hjässa




Fri vers av _Mian_
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-10-17 18:57



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Så här sak poesi vara, tycker jag iaf
2006-10-18

  Myself
underbar poesi vackert ihopknutet med naturen inpå knuten.tycker mycket om denna.
2006-10-17
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_